boost-your-creative-process

Hi there online ondernemer!

Tof dat je ons gevonden hebt. Wij zijn RedPebbl, hèt online e-course platform voor virtual assistants & online ondernemers.

Voor wie is RedPebbl?

Ben jij die stronteigenwijze VA of online ondernemer die ‘het allemaal wel zelf even uitvogelt’? Die niet 3 of 6 maanden een training wil volgen om aan de slag te kunnen? Maar gewoon in een paar dagen wil leren hoe je een online training voor je klant opzet, hoe je je VA biz uit de grond stampt of snel iets weten over een bepaalde tool? Wij geloven wel in kwaliteit. Daarom selecteren wij alle trainingen grondig voordat ze op ons platform terechtkomen. Want jij kunt wel een snelle Harry of Harriet zijn, online ondernemen is serious business.

Dan zoeken wij jou!

Oh yeah, we hebben een match! Lekker bezig topper, je bent hier op de goede plek. Op dit moment staan er een handjevol trainingen onder de kop ‘e-courses’. Niet getreurd, dit worden er meer! De komende tijd kun je onderwerpen tegenkomen als SEO, contentmarketing, een training WordPress en Mailchimp. Startende VA’s opgelet! Module 1 van onze e-course Fabulous Virtual Assistant staat online. Deze module is echt voor startende online ondernemers die een virtual assistant bedrijf willen starten en zich nog aan het orienteren zijn. Nu tegen een hele lage prijs van € 49,-!

“… you don’t need a business plan. Launching a company today is much easier than 15 years ago when thick stacks of paper fresh off your HP laser printer were cool. Today it’s about building fast, building lean and learning the whole time by including your customers in the process from day one.” ~ Wall Street Journal

Kennis is gericht op Jou dus Pick & Mix

Wat kun je straks hier nog meer verwachten? Wij geloven in kennis gericht op JOU. Net als bij een middagje winkelen wil je ook niet alles uit de winkel kopen. Omdat je bijvoorbeeld al een zwarte broek hebt en alleen een stel nieuwe schoenen zoekt. Daarom kun je bij RedPebbl korte ‘one-hour-crash-courses’ kopen. Bijvoorbeeld over een bepaalde WordPress-plugin of andere tool. Hoe zet je nou even snel iets op in MailChimp of ActiveCampaign? Time is money en je hebt gewoon geen tijd om eerst een hele cursus te volgen.

En de toekomst? Hop into the DeLorean!

Hoe wij deze site gaan vullen is voor een groot gedeelte aan jou. “U vraagt, wij draaien.” Heb je een onderwerp waar je graag iets over zou willen weten? Laat het ons weten! Wij gaan voor je aan de gang en garanderen je dat het in de RedPebbl shop terechtkomt. Pinky swear!

Let us know!

Laat ons weten wat je wilt leren!

Let us know

Even voorstellen. Nice to meet you!

Wie zit erachter het RedPebbl concept? Wij stellen ons hieronder heel graag aan je voor.

Het Team van RedPebbl
Daniëlle Molenaar
Daniëlle Molenaar
Mijn werk is mijn passie (cue Inspirational Music). Sinds maart 2010 heb ik geen dag meer gewerkt. Ik geniet ontzettend veel van mijn vak als virtual assistant. Ik word namelijk betaald om dingen te doen die ik leuk vind. Ik ben daarnaast een echte taal- en kunstliefhebber. Ik heb een Australische achtergrond, dus Engels is mijn moedertaal. Mijn man is viertalig. Onze kinderen worden dus drietalig opgevoed. Het worden echte ‘Global Citizens’. Ik hou van schoonheid en orde. Dat alle puntjes op de ‘i’ staan. En ik hou van etiquette, oude omgangsvormen. Vooral de jaren ’40 & ’50 spreken mij enorm aan. Dat, gekoppeld aan alle ‘Mod Cons’ waar wij vandaag de dag van mogen genieten, is voor mij een winnende combinatie.
Likes:
Judge Dredd comics, nerdy stuff, cappuccino, PhotoShop, copywriting & Stephen King novels. Word zeer gelukkig van geslaagde digitale beeldbewerking en tevreden klanten.
Dislikes:
Fietsen, een chaotische werkplek, Skypen, notuleren en ruzie.
Priscilla Smith
Priscilla Smith
Toen Daniëlle mij vroeg om mee te doen met dit waanzinnige project zei ik meteen ‘YES!’. Toen ik net begon met ondernemen, had ik een hoop vragen en heb mij gek gegoogeld. Ik ben een type van ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan’ en ben ongeduldig in de positieve zin des woords. Een training van 3 maanden volgen voor iets wat ik zelf in 3 dagen heb uitgevogeld? No thank you! Maar één plek met handige tutorials of documenten, die bestond gewoon niet. Ik heb daarom enorm veel zin om met RedPebbl aan de gang te gaan. Naast RedPebbl help ik ondernemers met hun online zichtbaarheid. Social media, teksten, e-mailmarketing en eigenlijk alles wat met online communicatie te maken heeft: I'm your girl.
Likes:
Geeky stuff, levende geschiedenis, goeie koffie, marketing, tekst en social media. Word zeer gelukkig van lekkere teksten en goedlopende e-marketing.
Dislikes:
Alles met cijfers, ellenlange vergaderingen, powerpoint presentaties en Comic Sans.

“Bleep, bleep, bloop! Ik ben Monty en jullie Virtual Assistant. Heb je vragen over je e-course? Wil er iets niet lukken met inloggen? Dan moet je bij mij zijn.” ~ Monty de Robot

Gurus gezocht!

Ben jij die skilled Virtual Assistant of online ondernemer en zou je jouw kennis graag met andere gretige ondernemers willen delen? Maar ontbreekt het je de kennis, tijd of het netwerk om een online training op te zetten? Klik op de pijl om meer te lezen.

redpebbl-arrow-sign-lookin-for-gurus-confetti