RedPebbl_Guru_Online_Course

 

Wij zijn op zoek naar jou! Yes, YOU there.

Ben jij die skilled Virtual Assistant of Online Ondernemer die graag kennis met andere gretige ondernemers willen delen? Maar ontbreekt het je de kennis, tijd of het netwerk om een online training op te zetten? Ben je op zoek naar een platform die jouw kennis omzet naar passief inkomen? Lees dan verder.

redpebbl-sky-rocket-to-success-verkoop-je-cursus

Verkoop je e-course online via RedPebbl.com & Sky Rocket to Succes!

Verkoop je e-course online. Bij RedPebbl maken we het je namelijk mogelijk om je cursus GRATIS online op te zetten. Je maakt niet alleen gebruik van onze fantastische leeromgeving (trust us, het zit vol met geweldige foefjes), maar ook van ons netwerk van RedPebbl gebruikers.
Heb je dus al een online cursus ontwikkeld, maar krijg je die niet vol? Dan heb je door middel van ons netwerk een veel groter bereik. En dat wordt alleen maar groter.

redpebbl-arrow-sign-lookin-for-gurus-confetti

Hoe werkt het?

Nadat wij je cursus online hebben gezet, kun je lekker achterover leunen en werkelijk passief inkomen verdienen. Op dit moment zijn we in de opstartfase. Het netwerk van RedPebbl groeit verrassend snel, maar vanwege deze fase is het aanbieden van je training via deze website gratis. Wees er dus snel bij, want je begrijpt… dat is niet voor eeuwig zo.

De kleine lettertjes

Geloven wij niet in. Onze missie is om leren voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Transparant, duidelijk, een hoge kwaliteit (wij checken of je echt bij ons past) en een schappelijke prijs. Daarom zetten wij alle voorwaarden hieronder zo duidelijk op een rij. Nog vragen? Natuurlijk heb je die! Mail die gerust aan ons, dan reageren wij en zetten we je vraag bij onze FAQ.

“Screw It, Let’s Do It.” ~ Richard Branson.

Wat krijg je allemaal?

Wat dacht je van een: kant-en-klare e-course omgeving (wij zetten je lessen en filmpjes online). Inclusief een SEO geschreven landingpagina. Je krijgt toegang tot een Dropboxmap met standaard documenten die je voor je ecourse kunt gebruiken. De betaling via iDeal voor je cursisten is geregeld en je cursus-inkomsten worden 1 keer per maand op je rekening gestort. Automatische e-mails voor je cursisten over je cursus en inloggen en je kunt gebruikmaken van tè gekke tools, zoals een quiz of een geinige puzzel. Je training wordt via onze social media kanalen, website en nieuwsbrief onder de aandacht gebracht door een communicatie expert. Na afloop krijgen jouw cursisten een mooi certificaat als bewijs dat ze jouw e-course hebben gevolgd.

PLUS! Een Virtual Assistant die voor jouw cursisten klaarstaat als ze er niet uitkomen met hun betaling, inloggen of andere technische vragen. Alleen inhoudelijke vragen sturen we door.

Jij kunt je in het volgende vinden

• Je hebt een skill die je graag wilt delen.
• Je wilt een cursus aanbieden via onze website
• Het betreft een online cursus die deelnemers zelfstandig kunnen volgen.
• Je begrijpt dat wij de cursus eerst checken om te zien of je bij ons past (1 les is hiervoor voldoende).
• Je wilt binnen onze scherpe prijzen werken (in de mail vertellen we je er alles over).

Waar wacht je nog op? Sky Rocket to Succes!

Meld je aan als Guru! Klik op de pijl hieronder. Je staat na aanmelding op onze lijst en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om alle voorwaarden met je door te nemen.

redpebbl-arrow-sign-lookin-for-gurus-confetti