Let op > landingpagina voorbeeld. Op de site van de klant is het een sliderpagina (hero image) plus ook een accordion plugin WP Accordion.

In 9 weken van zelfkritiek naar zelfliefde.
Van hoofd naar hart.
Van stress naar innerlijke rust, geluk en wijsheid.

Meld je meteen aan

Je hebt al stappen gezet in persoonlijke groei, maar het blijft van binnen kriebelen… Ondanks dat je al trots bent op wat je tot nu toe hebt bereikt, vliegt het je soms aan. Je weet dat er meer in je zit en je wil dat heel graag naar buiten brengen.

Herken je dit?

Je bent bang voor afwijzing
Je zoekt bevestiging buiten jezelf
Je zorgt (soms) niet goed voor jezelf, zeker niet zo goed als voor anderen
Je voelt je constant alsof je in de zesde versnelling staat

Samen kunnen we grootse stappen zetten

Je niet meer klein laten houden door je mindset (ego), maar je laten leiden door je innerlijke weten.
Die verlangens die je voelt werkelijkheid laten worden.
Het lef krijgen om voor jezelf te kiezen en van jezelf te houden.

“Je bent geboren vol liefde, wijsheid en geluk, dat zit nog steeds in je…”

Hoe geweldig zou het zijn als je dat weer voelt?

Echter, denk je nu, hoe dan? Door je angsten in de ogen te kijken, de strijd aan te gaan met de oordelen die je velt en door jezelf te overladen met het grootste cadeau dat er is: zelfliefde!

Meld je aan!

Jij bent er altijd voor anderen, ik ben er voor jou! Omdat ik je als geen ander begrijp.

hanneke-megens-profiel-rond

Ik ben Hanneke Megens. Yogadocent en Coach. Zo’n vijf jaar geleden stond ik waar jij nu staat. Mijn verlangen om te LEVEN was overduidelijk, maar het was zo spannend de stap te zetten en echt voor mezelf te kiezen.

Ik vond het eng om mijn verlangens, mijn twijfels en mijn hunkering naar liefde te delen… Ik had een goedbetaalde baan, een partner, een huis. Alles wat in de ogen van anderen nodig is om je leven ‘succesvol’ te kunnen noemen. Maar dat knagende gevoel… dat bleef. Als ik heel diep naar binnen ging, wist ik dat ik de wereld veel meer kon brengen met mijn talenten dan ik deed.

Maar het duiveltje op mijn schouder overschreeuwde mijn zelfvertrouwen. Ik was te bang voor afwijzing. Wat zou ‘men’ er wel niet van vinden als ik mijn passie, het delen van liefde en spiritualiteit met beide voeten op de grond, zou laten zien.

Vol vertrouwen

Tot dat ik er klaar voor was. Na jaren van coaching, yoga, meditatie, stilte en goede gesprekken… durfde ik mijn hart te volgen. Mijn bedrijf Avontuur van h’eerlijk leven was een feit!

Inmiddels heb ik honderden mensen begeleid hun maskers af te zetten. Hen gecoacht, begeleid tijdens retreats en de tools aangereikt om milder te zijn naar zichzelf. Om vanuit liefde te leven en naar zichzelf te kijken. Om de tweestrijd in zichzelf te verenigen tussen de business woman en innerlijke wijsheid, schoonheid en spiritualiteit, koffie en groene smoothies, waardoor ze nu vol zelfvertrouwen in het leven staan.

Wat had ik vijf jaar geleden graag zelf deze begeleiding gehad. Iemand die me aan de hand nam om al het vertrouwen en de liefde in mezelf te vinden. Iemand die me vertelde dat er een innerlijk weten is dat zo wijs is dat je er altijd op kunt vertrouwen en je nooit meer alleen bent. Daarom ontwikkelde ik ‘En dan de liefde’. Een online avontuur met daarin het allerbeste van mijn coaching, een reis naar zelfliefde en innerlijke wijsheid van 9 weken. ~ Hanneke Megens

Een online avontuur van 9 weken met daarin het allerbeste van mijn coaching, een reis naar zelfliefde en innerlijke wijsheid.

Het Coachingsprogramma

hanneke-megens-coaching Verder aan de slag met je persoonlijke groei en verenigen wat je allemaal al weet en geleerd hebt.

hanneke-megens-coaching De rust in jezelf vinden die je zo hard nodig hebt.

hanneke-megens-coaching Je innerlijke stem horen en erop vertrouwen.

hanneke-megens-coaching Schaamteloos genieten van alle leuke dingen die je nu doet, omdat je helemaal aanwezig bent.

hanneke-megens-coaching Maskers laten vallen en jezelf laten zien.

Mooi hè? Het wordt nog mooier!

Het resultaat

Wat gebeurt er als je dit programma gevolgd hebt?

Je maskers mogen eindelijk af. Je hoeft de buitenwereld niet langer de ‘mooie’ versie van jezelf te laten zien, je mag de echte jij laten zien. Denk er eens over na. Voor wie heb jij echt respect? Degenen die altijd mooi weer spelen? Of degenen die helemaal zichzelf zijn… Die zijn pas echt mooi smiley-hearts

Het vuurtje dat in je wakkert is opgestookt, je passie kan groeien en je bent niet meer te houden. Je laat je licht stralen en zet je talenten in voor een mooiere wereld.

Je zelfvertrouwen is gegroeid, waardoor je net zo lief voor jezelf kan zijn als dat je altijd bent voor al die anderen.

Je leert jezelf te accepteren ook al doe je in jouw ogen soms een beetje gek, of pas je net niet in dat hokje, dat is juist leuk aan jou!

Je hebt eindelijk de rust waar je zo naar verlangt. Je zit lekker in je lijf, hebt rust in je hoofd en liefde in je hart.

Je weet de tegenstrijdigheden in jezelf te verenigen en hoeft niet meer in een hokje wat ‘hoort’.

Je bent niet langer bang om afgewezen te worden. Je luistert naar je innerlijke wijsheid, bent trots op jezelf, voelt plezier, rust en vertrouwen.

Klaar om de verandering van je leven aan te gaan?

Meld je direct aan

Ervaringen van avonturiers die eerder met Hanneke mee gingen

smiley-hearts Ingrid: “Een enorme impact op mijn leven, het gevoel dat ik er toe doe is binnen gekomen.”
 
 

smiley-hearts Robby: “Ik had een heel goed gevoel bij Hanneke, she goes with the flow! Je voelt haar positieve energie. Alles kan en mag en dit geeft rust en ruimte. Ik heb mezelf beloofd om meer dingen te doen die buiten mijn gewone structuur liggen, want daar ligt voor mij groei. Ik voel me veel meer zen en je komt nog dichter bij jezelf waardoor je beter weet wat je wel en niet meer wil.”

 

smiley-hearts Katinka: “Ik zie weer wie belangrijk is in mijn leven en dat het echt niet egoïstisch is om mezelf op nummer 1 te zetten.”

 

smiley-hearts Lise: “Je kunt zien dat Hanneke doet waar ze van houdt. Ze lacht intens en is in iedereen oprecht geïnteresseerd. Ze heeft een levensinstelling die ik heel mooi vind, en dat inspireert mij om ook mijn dromen waar te maken. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

 

smiley-heartsIrma: “Het genieten van de rust, de aandacht voor mezelf, en hoe bijzonder het voelde om weer even echt in contact te zijn met anderen en mezelf. Dat ik je een bijzondere vrouw vindt. Met oprechte aandacht en respect voor ieder individu, je erin slaagt om door je openheid en warmte van het begin af aan mensen op hun gemak te stellen, en te zorgen voor balans in de groep. Je leeft vanuit je hart, dat straal je uit en inspireert!”

En dan de liefde, een investering in jezelf

 • En dan de Liefde

  Standaard investering297
 • 9 weken

  9 cursusblokken

  besloten facebook groep, vertrouwelijke groep mede cursisten, ondersteuning van elkaar

  online begeleiding van Hanneke d.m.v. film, audio opnames en ondersteuning in de Facebookgroep

  levenslang toegang tot alle lessen, filmpjes, werkboeken, geluidsopnames en opdrachten

  Meld je meteen aan
  prijzen zijn excl. 21% btw
Incl. 2 Live Dagen!
 • En dan de Liefde

  VIP investering597
 • 9 weken

  9 cursusblokken

  besloten facebook groep, vertrouwelijke groep mede cursisten, ondersteuning van elkaar

  online begeleiding van Hanneke d.m.v. film, audio opnames en ondersteuning in de Facebookgroep

  levenslang toegang tot alle lessen, filmpjes, werkboeken, geluidsopnames en opdrachten

  2 live dagen (9 september en 28 oktober) op prachtige plekken in de omgeving van Utrecht.

  Extra verdieping. Op de live-dagen ga je met een kleine groep (maximaal 12) andere deelnemers en Hanneke aan de slag gaat met persoonlijke groei en zelfliefde. We luisteren naar ons innerlijke weten, connecten met het universum, mediteren, delen ervaringen, reizen naar binnen. Overvloed, magie en baden in energie.

  Meld je meteen aan
  prijzen zijn excl. 21% btw

Het coachingsprogramma is inclusief toegang tot de school van heerlijk leven. Je krijgt:

 
 

Inspiratie Video's

Wekelijkse video waarbij we door het thema van de week reizen. Begeleide rituelen en inspiratie om je innerlijke bron te voeden. Met inspiratie rondom het thema van de week, uitleg over de oefeningen en ondersteuning.

Wekelijkse Oefeningen

Wekelijks oefening(en) en/of opdracht(en). Dit zijn bijvoorbeeld schrijfopdrachten, geleide meditaties, opdrachten in persoonlijke groei, mantra’s, aardingsoefeningen, ademoefeningen.

PDF Flow Werkboek

Pdf-werkboek waarin je vanuit flow schrijft. Daarnaast staan er begeleidende vragen in om je voortgang bij te houden. Zo word je deelgenoot van je innerlijke wijsheid.

Liefdevolle Support

Support van mede avonturiers en Hanneke in een besloten Facebook-groep waar we wekelijks delen rondom het thema van de week. Dit is enorm veel waard, want hoeveel mensen in je omgeving begrijpen nu echt waar je mee bezig bent?

Ja? Voel je het kriebelen?

Ja, dit wil ik!

Yesssss!

Samen gaan we alle stappen zetten om terug te keren naar je intuïtie en zelfliefde, je lijf in te zetten als bron van wijsheid zodat je leeft vanuit liefde.

De cursus per week

Week 1 – Het hier en nu & je verlangen helder krijgen

Ontdekken waar je nu staat. Helderheid creëren in je innerlijke wereld.
• Dingen waar je trots op bent
• Hoe zit je in je lijf?
• Wat is je verlangen? (Dromen mag!)


Week 2 – Een veilige en stabiele basis

Spiritualiteit is ook met beide voeten stevig op de grond staan. Om de groei te realiseren die je met dit programma bereikt leggen we nu een veilige grondige basis voor de komende weken.
• Een kapstok voor de weken die nog komen
• Je lijf als huis van je ziel
• Vanuit je basischakra ruimte innemen om goed voor jezelf te zorgen


Week 3 – Nieuwsgierigheid: je angst onderzoeken

We gaan aan de slag met angst, twijfel, onzekerheid, verdriet en woede. Het begin van een transformatie, een spannende week.
• Wat je tegenhoudt van jezelf te houden
• Wat je jezelf allemaal vertelt
• Welke oordelen en twijfels beperken je om zorgeloos te leven?


Week 4 – Dive deeper: weten dat angst er ook mag zijn

Verdriet, angst, woede, twijfel en onzekerheid zijn niet zomaar opgelost. Het is er. Het mag er zijn.
• Naar je gedachten kijken, is jouw waarheid waar?
• Inzien wat je allemaal van jezelf moet
• Inzicht in oordelen en twijfel die je beperken zorgeloos te leven


Week 5 – Verantwoordelijkheid nemen en jezelf vergeven

Op je eigen bron vertrouwen en connecten met het universum.
• Inzien dat leven ook anders kan
• Verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes
• Je innerlijke wijsheid als hulpbron gebruiken


Week 6 – Rust in de onrust door gevoelens te omarmen

Omarm je sensitiviteit, gevoelens en emoties. Je perspectief verschuift van angst naar liefde.
• Leven vanuit dankbaarheid en liefde
• Je levenskracht voelen en weten dat je niet alleen bent
• Vertrouwen in de wereld vanuit je sensitiviteit


Week 7 – Innerlijke harmonie

We gaan aan de slag met vergeving. Met inzien dat alles tot nu toe met een reden is gebeurd.
• Inzien dat je intuïtie er is om je de weg te wijzen om weer van jezelf te houden
• Met behulp van lachyoga endorfines vrijmaken
• Je hart volgen


Week 8 – Moeiteloos van betekenis zijn

Wat jij hebt ontdekt, gevoeld, wat je nu meemaakt ga je delen met de mensen om je heen.
• Stilstaan bij je persoonlijke en spirituele groei
• Delen in je geluk zodat niet alleen jij er beter van wordt maar ook je omgeving!
• Genieten van het moment


Week 9 – Blijdschap, wonderen zijn werkelijkheid

Reflectie vanuit je hart op alles wat je hebt ontvangen en gegeven.
• Je luistert naar je innerlijke boodschappen en weet er raad mee
• Je leeft vanuit (zelf)liefde
• Blijven vertrouwen op je innerlijke wijsheid


Klaar voor 9 bijzondere weken?

 • En dan de Liefde

  Standaard investering297
 • 9 weken

  9 cursusblokken

  besloten facebook groep, vertrouwelijke groep mede cursisten, ondersteuning van elkaar

  online begeleiding van Hanneke d.m.v. film, audio opnames en ondersteuning in de Facebookgroep

  levenslang toegang tot alle lessen, filmpjes, werkboeken, geluidsopnames en opdrachten

  Mijn hart zegt Ja!
  prijzen zijn excl. 21% btw
Incl. 2 Live Dagen!
 • En dan de Liefde

  VIP investering597
 • 9 weken

  9 cursusblokken

  besloten facebook groep, vertrouwelijke groep mede cursisten, ondersteuning van elkaar

  online begeleiding van Hanneke d.m.v. film, audio opnames en ondersteuning in de Facebookgroep

  levenslang toegang tot alle lessen, filmpjes, werkboeken, geluidsopnames en opdrachten

  2 live dagen (9 september en 28 oktober) op prachtige plekken in de omgeving van Utrecht.

  Extra verdieping. Op de live-dagen ga je met een kleine groep (maximaal 12) andere deelnemers en Hanneke aan de slag gaat met persoonlijke groei en zelfliefde. We luisteren naar ons innerlijke weten, connecten met het universum, mediteren, delen ervaringen, reizen naar binnen. Overvloed, magie en baden in energie.

  Mijn hart zegt Ja!
  prijzen zijn excl. 21% btw

“Aan het eind van hun leven hebben mensen het vaakst spijt dat ze hun hart niet hebben gevolgd. Dat ze leefden voor wat (ze dachten dat) anderen belangrijk vonden.”

Ik niet, ik doe mee!

Veelgestelde vragen

[accordions_pickplguins id=”1735″]

“Leef in flow, hoor je innerlijke boodschappen en ervaar evenwicht, helderheid en vervulling in je leven.”

Wat wil je nog meer?

Meld je aan!